Da li je moguće? ISPLIVAO nepoznati podatak iz BIOGRAFIJE Igora Duljaja!
Igor Duljaj, Foto: Starsport

a tek koliko liče

Da li je moguće? ISPLIVAO nepoznati podatak iz BIOGRAFIJE Igora Duljaja!

Neverovatno

Objavljeno: 14:13h
D T

Veliki borac tokom svoje fudbalske karijere, a danas trener Partizana u kome je i ponikao kao igrač Igor Duljaj, pred sobom ima težak zadatak - pobeda u sredu na Marakani protiv Crvene zvezde i plasman sa crno-belima u finale Kupa Srbije.

Ipak, malo ko zna da Igor Duljaj ima brata, koji je takođe fudbalski trener. Reč je o čuvenom Joakimu Duljaju, strategu koji je dao šansu nekadašnjem kapitenu Srbije, Nemanji Matiću.

Joakim Duljaj, brat Igora Duljaja
Joakim Duljaj, brat Igora Duljajafoto: Printscreen/Youtube/InfoM TV

- Moj stariji brat Joakim bio je trener Kolubare kada je Nemanja Matić imao 17 godina, igrali su treću ligu. Dosta su ga kritikovali jer je pustio mladog, mršavog igrača na teren. Bio sam u Šahtjoru tada. Zvao me je i mi je da dođem i da vidim jednog igrača i da mogu da ga preporučim. Rekao sam da ne mogu Šahtjoru da preporučim igrača koji igra treću ligu - rekao je Igor Dulja pred okršaj Partizana sa Kolubarom u sezoni 2022/2023.

1 / 8 Foto: Matthieu Mirville / Zuma Press / Profimedia

Podsetimo, Nemanja Matić, je posle Kolubare, koja mu je bila prvi klub u seniorskom fudbalu zaigrao za Košice u Sloveačkoj, a potom igrao za Čelsi, Vitese, Benfiku, opet Čelsi, Mančester junajted i na kraju Romu, gde je i danas.

Bonus video:

00:17

Atmosfera pred 172. večiti derbi

(Espreso sport/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.